DOMOTICA & SLIMME WONINGEN

Domotica

Een slimme woning is een allround oplossing. Het neemt automatisch allerhande taken over van de bewoner(s). Van verlichting en verwarming tot veiligheid, zonwering, muziek en energiemanagement, met andere woorden uw woning wordt intelligent geautomatiseerd. Het is dus veel meer dan enkel techniek.

Bouwen, renoveren, uitbreiden of gewoon uw woning verbeteren? Bij Cinrey Elektriciteitswerken hebben we zowel bekabelde als draadloze oplossingen.

Een volgende stap richting nog meer comfort is het “bundelen” van functies op één bedieningspaneel. Dat is een touchscreen dat zich ergens centraal in uw woning of huis bevindt. Zo krijg je een mooi overzicht van alle domotica-functies in huis en kan je in een mum van tijd functies bedienen aan de andere kant van de woning.

Even controleren of de kinderen boven het licht hebben uitgedaan? Daarvoor hoeft u niet langer de trappen op. Ook alle rolluiken laat u ’s avonds in 1 vingerklik neer.

U kan het bedieningspaneel ook combineren met een videofonie-systeem zodat u geen aparte schermen moet voorzien.

Domotica installeren?

Cinrey Elektriciteitswerken kan domotica plaatsen en installeren in uw woning, appartement, handelspand, kantoor of atelier.

Domotica plaatsen in Wetteren

Domotica installeren te Stekene

Domotica plaatsen in Sint-Niklaas

Andere diensten

Algemene Elektriciteit

Iedereen, industriële onderneming of particulier, kan bij Cinrey terecht voor een pasklare oplossing voor alle elektrische installaties.

LED Verlichting

LED verlichting is de toekomst. Steeds vaker wordt de traditionele gloeilamp vervangen door energiebesparende LED lampen.